Despre Pensiunea Confort

Doriți ca weekendul dumneavoastră să devină o vacanță nemaipomenită, excursie grozavă și în deplasarea dumneavoastră în interes de serviciu să îmbinați utilul cu plăcutul? Cazare ieftina în Bucovina la Pensiunea Confort situata într-o oaza de verdeață aproape de centrul orașului Suceava, la șoseaua principală care duce spre Gura-Humorului, zona mănăstirilor din Bucovina . Cazare la preț redus în oferta de pensiuni și hoteluri Suceava la aproximativ 40 km. de Botoșani și Rădăuți, este singura opțiune de cazare low-cost cu condiții de 4 stele și preturi de trei stele și două stele.

Se află într-un loc liniștit, ideal pentru a petrece un concediu, un weekend sau pentru afaceri în Suceava sau în orașele din apropiere. Pensiunea Confort dispune de: centrală proprie, piscină interioară cu apă încălzită, sală de fitness, masă de tenis, camere cu mini-frigidere, camere cu aer condiționat, camere cu mochetă sau cu parchet pentru clienții alergici.

Toate camerele sunt dotate cu televizoare. Lenjeria albă de bumbac este călcată la presa. În restaurant se poate servi micul dejun sau mâncare tradițională la comandă. Îmbinați utilul cu plăcutul și rezervați la Pensiunea Confort chiar dacă sunteți în delegație. Nu uitați costumul de baie pentru piscină la care aveți accesul gratuit.

Pensiunea Confort este o alegere minunată unde veți avea tot ce va doriți chiar și aer de munte de la liziera de brazi sau aer de livadă.

Veți sorbi cu plăcere cafeaua de dimineață pe una din terasele pensiunii sau pe terasa camerei ascultând trilul păsărelelor și beneficiind de mireasma florilor.

La cerere puteți folosi grătarul de la foișor gratis, parcarea care prezintă siguranță și este luminată este de-asemeni gratuită.

Pensiunea Confort Suceava este una dintre puținele pensiuni din Suceava dotate cu piscina, saună și foișor.

Condiții de 4 stele la preturi de 2 și 3 stele.

Condiții, deosebite preturi promoționale!

Comunicarea se realizează în limbile română, engleză, germană!

Organizăm excursii la mănăstirile din Bucovina, preluam de la aeroport sau de la gară.

Servicii

Pensiunea Confort Suceava vă pune la dispoziție: 36 de locuri în camere cu paturi simple, duble și apartamente dotate cu mobilier nou, grup sanitar, apă caldă non stop, TV cablu, telefon, internet, sală de conferințe pentru 36 de persoane, bar club, sală de fitness, saună, masaj, restaurant cu terasă, piscină cu terasă, foișor-barbeque și spațiu de joacă minunat pentru copii și de-asemenea parcare luminată.

Camerele sunt călduroase pe timp rece și răcoroase pe timpul verii cu parchet sau cu mochetă cu terasă sau fără.

Indiferent dacă sunteți în tranzit, în excursie sau în weekend sau pur și simplu doriți să stați alături de familie și prieteni la un grătar la foișorul pensiunii, aici puteți avea tot ce vă doriți și petreceți clipe de neuitat aproape de oraș și de punctele turistice iar în același timp în mijlocul naturii.

DESCOPERIȚI CAMERELE NOASTRE
Dotări
WI-FI GRATUIT

Acces la internet de mare viteza de 100 Mbps prin Wi-Fi.

CABLU TV

Acces la toate posturile TV din rețeaua RCS & RDS.

AER CONDIȚIONAT

Toate camerele orientate la sud-vest sunt dotate cu aparate de aer condiționat.

BALCON

Avem 7 camere dotate cu balcon, ideal pentru persoanele care doresc să fumeze.

FRIGIDER

Toate camere noastre sunt dotate cu mini-frigidere.

ACCES GRATUIT LA PISCINĂ

Persoanele cazate la noi au acces gratuit la piscină.

PENSIUNEA CONFORT
În apropiere
INFORMAȚII
Ce spun clienții noștri
Preferințe de confidențialitate
Când vizitați site-ul nostru web, acesta poate stoca informații prin intermediul browserului dvs. de la servicii specifice, de obicei sub formă de cookie-uri. Aici puteți modifica preferințele de confidențialitate. Vă rugăm să rețineți că blocarea unor tipuri de cookie-uri poate afecta experiența dvs. pe site-ul nostru web și serviciile pe care le oferim.